Vi har ikke flere forløbspladser i øjeblikket

Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe så mange som muligt med så meget som muligt. Vi kan desværre bare ikke altid hjælpe alle, og i øjeblikket er vi ikke i stand til at hjælpe flere i forløb. Vi hjælper stadig i Borgerhjælpen, og det kan du læse mere om her på siden.

Det er i vores forløb, vi tilbyder behandling, mentorer og vores fællesskab i Forandringsrummet. Det er her, det ikke er muligt for os at hjælpe flere i øjeblikket.

Du kan tilmelde din mail herunder, og så sender vi en mail ud, når der igen er nye pladser i januar. Vi vil også skrive det herinde.

Vi har sidst haft ledige forløbspladser i januar. Så snart vi ved mere om, hvornår der er nye pladser, skriver vi det herinde. 

Sidst opdatereret 18.01.2019

Ring til vores Borgerhjælp og få hjælp

Hvis du har brug for rådgivning om dine rettigheder, muligheder, økonomi eller hvis du bare ikke ved, hvor du ellers skal få hjælp, så tag meget gerne fat i Borgerhjælpen.

Vi har socialrådgivere i huset, der hjælper dig med det, der fylder for dig. De inviterer meget gerne ind til en kop kaffe, så I kan mødes ansigt til ansigt og så du kan få svar på dine spørgsmål.

Du kan kontakte Borgerhjælpen på telefon og mail:

42 39 33 96

katrine@fundamentet.org

Anden hjælp i Aarhus

Her finder du et overblik over, hvor og hvordan du ellers kan få hjælp i Aarhus. Det er ikke komplet, men det er en god start.

Vi opdaterer kun listen årligt, så det kan ske, at enkelte tilbud er lukket eller har skiftet hjemmeside.

Akut hjælp

Individuelle terapiforløb, gratis

Individuelle terapiforløb, lav pris

Gruppeterapeutiske tilbud

Væresteder

Retshjælp

Udsat i Danmark giver overblik

Hus Forbi har i samarbejde med Fundamentet lavet en app, der giver et overblik over, hvilke sociale tilbud du kan finde i dit nærområde. Den er gratis, så prøv den meget gerne.

Støt os

Vi har flere forskellige måder, du kan hjælpe os på.

Åbningstider

Mandag: 09.30-16.00

Tirsdag: 09.30-15.00

Onsdag: 09.30-20.00

Torsdag: 09.30-15.00

Fredag: 09.30-14.00

Weekend: Lukket

Kontakt

Søren Frichs Vej 42P

8230, Åbyhøj

info@fundamentet.org

Er du ny? Så læs mere her.

Persondatapolitik