Ny praktikant søges til perioden januar 2020-juni 2020

Fundamentet søger praktikant med interesse i salg og eventkoordinering

Interesserer du dig for eventkoordinering, kommunikation, marketing og salg og har du lyst til at komme helt ind under huden på en kreativ og nytænkende NGO? Så kom og bidrag med det, du kan, som praktikant hos Fundamentet i Aarhus. 

Vi er en frivillig forening med et årligt budget på omkring 3,2 millioner kroner, og vores hovedmål er at hjælpe udsatte unge i Aarhus. Vi tilbyder gratis terapi, fysioterapi, akupunktur, lektiehjælp, personlig træning, rådgivning – og meget, meget mere. Vi arbejder på den måde helhedsorienteret for at skabe positive forandringer i vores medmenneskers liv, og vores ønske er at gøre det under samme tag – i vores store, hyggelige lokaler i Frichsparken. Vi har lige vundet den landsdækkende ”Fantastiske Frivillige” pris uddelt af COOP og i 2018 vandt vi Kronprinseparrets sociale stjernedryspris.

 

Din rolle som praktikant

Som praktikant skal du sammen med Fundamentets daglige ledelse, ansatte, bestyrelse og frivillige indgå i Fundamentets eventgruppe, der planlægger og afvikler støttekoncerter, gallamiddage, auktioner og andre events. Alt overskuddet fra disse events går til at støtte Fundamentets arbejde for udsatte unge i Aarhus. På Fundamentet rykker vi hurtigt og hjælper uden bureaukrati og krav om henvisning. Det kan lade sig gøre, fordi vi er en uafhængig organisation, der har et tæt samarbejde med det private erhvervsliv. Det bliver din rolle som praktikant, at hjælpe os med at styrke det gode samarbejde.

I eventgruppen kommer du sammen med den daglige ledelse til at arbejde med f.eks. samarbejdsaftaler med sponsorer, rekruttering af frivillige, kommunikation, salg og udvikling og afvikling af større arrangementer. Essensen er, at du både får en indsigt i, hvor mange forskellige opgaver, der rent faktisk skal løses til dagligt for at udvikle og afvikle arrangementer og kampagner, der er med til at drive et projekt som Fundamentet af denne størrelse, ligesom du får praktisk erfaring med rigtig mange forskellige organisatoriske felter. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, så vores daglige leder vil altid være der for at støtte dig, ligesom I kommer til at samarbejde tæt om de daglige opgaver på kontoret.

 

Din arbejdstid

Praktikperioden skal lægges i en periode et sted mellem januar 2020 til juni 2020 – vi aftaler bare nærmere alt efter, hvad der passer dig. Vi har åbent hver dag fra 08.30 til 15.00, og alle ansatte arbejder 32 timer om ugen. Praktikstillingen vil i udgangspunktet følge dette, men vi kan godt tilpasse dine timer, så det passer bedst muligt med din studieordning. 

Lidt om dig

Du er i gang med en uddannelse inden for f.eks. oplevelsesøkonomi, markedsføringsøkonomi, kommunikation, kaospilot eller salg (eller du ved, du er den helt rette uanset din uddannelse). Da opgaverne er mange og meget forskellige, kan du få opgaver på baggrund af din faglighed og personlige ønsker, men du skal også være klar til at komme uden for din comfort zone og lære nyt. Vi ser gerne at du er udadvendt, initiativrig og gerne kaster dig ud i noget nyt. Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk.

 

Lidt mere om Fundamentet

Hos os mødes vi altid i øjenhøjde. Vi møder hinanden som de unikke individer, vi hver især er, og vi møder hinanden med den respekt, vi alle sammen fortjener – uanset hvor og hvem vi er i livet. Vi er en organisation, der med nye tanker og fremgangsmåder prøver at skabe en stærkere social indsats i Danmark. Lind Invest udgiver årligt en Social Rate of Investment rapport om vores arbejde, og i den seneste er konklusionen, at hver gang der investeres én krone i Fundamentet, giver vi samfundet 4,35 kroner tilbage. Det er et resultat, vi er rigtig stolte af.

Vi håber, du har fået lyst til at være med på holdet, og hvis du har, så send hurtigst muligt et skriv om dig selv med din motivation og dit CV til anna@fundamentet.org

Vi kalder løbende ind til samtaler.