Velkommen i vores lokaler

Det er vigtigt, at alle føler sig hjemme, når de kommer forbi. Derfor har vi planter, billeder, gulvtæpper, nips-ting og gamle møbler i alle vores rum.

Sammen passer vi godt på huset. Vi hjælper hinanden med at holde lokalerne hyggelige, vi lytter til hinanden og vi viser hinanden respekt og velvilje.

Stuen

1. sal

Vores behandlingsrum

Vi har i alt fire behandlingsrum i Fundamentet. Alle rummene har samtaleområde, en massagebænk og forskelligt behandlingsudstyr.

Stuen

Stuen er hjertet i Fundamentet. Her mødes alle i huset uanset, hvordan man hver især er tilknyttet til Fundamentet. Her er brætspil, fællesspisning, musik og gode samtaler med kendte såvel som nye ansigter.

Skovstuen

På første sal har vi indrettet et roligområde, vi kalder Skovstuen. Det gør vi, fordi vi har fyldt stuen med planter og grønt i alle kroge. Her kan du trække dig lidt til side eller bruge stuen som venteværelse, hvis du venter på en aftale.

Alle vores planter

Vi har i alt 300 planter i huset. Vi tror på, at planter er med til at skabe ro i det indre - og så er de i sig selv virkelig smukke.

Baggården

Vi har et lille grønt område ude i baggården. Her kan du ryge, slappe lidt af og lytte til vinden i træerne.

Støt os

Vi har flere forskellige måder, du kan hjælpe os på.

Åbningstider

Mandag: 09.30-16.00

Tirsdag: 09.30-15.00

Onsdag: 09.30-20.00

Torsdag: 09.30-15.00

Fredag: 09.30-14.00

Weekend: Lukket

Kontakt

Søren Frichs Vej 42P

8230, Åbyhøj

info@fundamentet.org

Er du ny? Så læs mere her.

Persondatapolitik