Bliv medlem af Fundamentet…

Din støtte gør det muligt for os gøre en stor forskel for rigtig mange mennesker. Vi tilbyder gratis behandling, rådgivning, fællesskab og mentorship til sårbare og udsatte mennesker i Aarhus, og vi er stolte af, at vi får den opbakning, vi gør, fra vores medlemmer. Nu måske også fra dig. Det skal du have et kæmpe tak for!

Vi skal hvert år have mindst 300 medlemmer for at beholde vores status som velgørende forening. Dit medlemskab er altså ikke kun en økonomisk støtte til vores arbejde. Dit medlemskab gør det muligt for os at blive ved med at eksistere, da vi har brug for de fordele, vi får, når vi er godkendt som velgørende forening.

Hent Årsrapport for 2019 her:  Årsrapport 2019

Hent Årsrapport for 2020 her: Årsrapport 2020

…eller giv en engangsdonation

Vi skal hvert år modtage 200 kroner (eller mere) fra i alt 100 privatpersoner (eller flere). De penge, vi modtager via medlemskaber, tæller ikke med i dette regnskab.

Hvis vi ikke hvert år modtager 100+ donationer á 200+ kroner, mister vi, ligesom hvis vi ikke har 300 aktive medlemmer, vores status som velgørende organisation.

Du kan donere via kreditkort, bankoverførsel eller mobile pay. Tak!

Bankoplysninger

Reg: 8401 Konto: 0001275405

Andre måder at støtte os på

Erhvervsstøtte

Det er muligt for virksomheder at få fuldt skattefradrag for deres donationer til Fundamentet. Læs mere her.

Arv

Fundamentet har indgået et samarbejde med dokument24, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Læs mere here.

Erhvervsstøtte søges

Vi er en uafhængig organisation uden bureaukratisk indblanding. Ingen standardskabeloner. Ingen tidskrævende administration. Ingen ressourcespild. Vores uafhængighed er afgørende for kvaliteten af vores arbejde, og for at fortsætte successen er vi afhængige af investeringer.

Vi har allerede flere lokale støtter, men vi håber, at endnu flere erhvervsfolk vil følge trop og hjælpe med at give sårbare mennesker deres liv tilbage. Måske er du en af dem?

Ting, vi mangler - tag endelig kontakt, hvis du kan hjælpe

 

info@fundamentet.org

61 96 08 75

Smartphones

Smartphones

Vores borgere har ofte brug for en lånemobil, hvis de mister deres nuværende. Derfor vil vi gerne have en lille samling hernede, vi kan låne ud af.

Det behøver ikke være smartphones, men meget gerne. Det moderne menneske kan nærmest ikke klare sig uden i disse dage.

Gamle cykler

Gamle cykler

Vi tager tit på ture rundt omkring i Aarhus, og hvis vi havde en håndfuld gamle cykler klar til låns, ville det gøre det meget nemmere. Vi ville også kunne låne cyklerne ud over længere perioder. Har du en brugt cykel, du ikke bruger, så tager vi meget gerne imod.

Bærbare computere

Bærbare computere

Når vores unge mennesker skal begynde på en ny uddannelse, mangler de tit en god bærbar computer. Derfor mangler vi en masse bærbare, vi kan låne ud.

De må meget gerne være relativt moderne, så det ikke tager en halv undervisningstime at få dem tændt 😀

Fundamentet bakkes op af

Støt os

Vi har flere forskellige måder, du kan hjælpe os på.

Åbningstider

Mandag: 09.00-20.00

Tirsdag: 09.00-15.30

Onsdag: 09.00-20.00

Torsdag: 09.00-15.30

Fredag: 09.00-14.00

Weekend: Lukket

Kontakt

Søren Frichs Vej 42P

8230, Åbyhøj

info@fundamentet.org

Er du ny? Så læs mere her.

Persondatapolitik