Erhvervsstøtte søges

Vi er en uafhængig organisation uden bureaukratisk indblanding. Ingen standardskabeloner. Ingen tidskrævende administration. Ingen ressourcespild. Vores uafhængighed er afgørende for kvaliteten af vores arbejde, og for at fortsætte successen er vi afhængige af investeringer.

Vi har allerede flere lokale støtter, men vi håber, at endnu flere erhvervsfolk vil følge trop og hjælpe med at give sårbare mennesker deres liv tilbage. Måske er du en af dem?

Bliv medlem af Fundamentet…

Din støtte gør det muligt for os gøre en stor forskel for rigtig mange mennesker. Vi tilbyder gratis behandling, rådgivning, fællesskab og mentorship til sårbare og udsatte mennesker i Aarhus, og vi er stolte af, at vi får den opbakning, vi gør, fra vores medlemmer. Nu måske også fra dig. Det skal du have et kæmpe tak for!

Vi skal hvert år have mindst 300 medlemmer for at beholde vores status som velgørende forening. Dit medlemskab er altså ikke kun en økonomisk støtte til vores arbejde. Dit medlemskab gør det muligt for os at blive ved med at eksistere, da vi har brug for de fordele, vi får, når vi er godkendt som velgørende forening.

…eller giv en engangsdonation

Vi skal hvert år modtage 200 kroner (eller mere) fra i alt 100 privatpersoner (eller flere). De penge, vi modtager via medlemskaber, tæller ikke med i dette regnskab.

Hvis vi ikke hvert år modtager 100+ donationer á 200+ kroner, mister vi, ligesom hvis vi ikke har 300 aktive medlemmer, vores status som velgørende organisation.

Du kan donere via kreditkort, bankoverførsel eller mobile pay. Tak!

Bankoplysninger

Reg: 8401 Konto: 0001275405

Ting, vi mangler - tag endelig kontakt, hvis du kan hjælpe

 

info@fundamentet.org

42 31 09 82

Ny minibus

Ny minibus

Vores elskede minibus, Ruth, er blevet solgt til skrot. Motoren meldte til sidst pas. Derfor står vi nu uden minibus (9 personers).

Minibussen bruger vi til et væld af ting til dagligt, og det er en stor udfordring for os at være foruden. Vi bruger den til at flytte for vores borgere, til at køre på fredagsture, til alt det logistiske, når vi tager på weekendture og generelt i det daglige, når vi til tider har brug for at rykke hurtigt ud.

Vi søger ikke efter en spritny. Vi søger egentlig blot efter én, der kan køre et par år endnu. Har du lyst til at give et tilskud, et tilbud eller andet, så tag meget gerne fat i os.

Tæpper

Tæpper

Vi har en del nøgne gulve, der godt kunne bruge et tæppe. Vi tager hjertens gerne imod alverdens tæpper i alverdens størrelser. 

Hjemmestrikkede karklude

Hjemmestrikkede karklude

Hvert år sælger vi hjemmestrikkede karklude på julemarkedet i Aarhus Ridehus. De sælger faktisk rigtig godt!

Har du lyst til at strikke nogle til os, eller har du en masse liggende, så tager vi imod med kyshånd.

Fladskærms-TV

Fladskærms-TV

Vi mangler et stort fladskærms-TV hernede. Vi har fået os en gammel Super Nintendo, som vi hygger os meget med, men skærmen er godt nok i den mindre ende.

Et fjernsyn på 40-tommer eller mere ville være fantastisk.

Bærbare computere

Bærbare computere

Når vores unge mennesker skal begynde på en ny uddannelse, mangler de tit en god bærbar computer. Derfor mangler vi en masse bærbare, vi kan låne ud.

De må meget gerne være relativt moderne, så det ikke tager en halv undervisningstime at få dem tændt 😀

Smartphones

Smartphones

Vores borgere har ofte brug for en lånemobil, hvis de mister deres nuværende. Derfor vil vi gerne have en lille samling hernede, vi kan låne ud af.

Det behøver ikke være smartphones, men meget gerne. Det moderne menneske kan nærmest ikke klare sig uden i disse dage.

Mere parkering

Mere parkering

Vi lejer i alt fem parkeringspladser inde i Frichsparken. Det er desværre ikke altid nok. Vi kan se, at meget af vores behov ville være dækket, hvis vi fik én plads mere, men det er desværre uden for vores budgetramme. En plads koster omkring 500 kroner om måneden.

Hvis du vil sponsorere en parkeringsplads til os inde i Frichsparken, så skriver vi gerne dit navn på skiltet 😉

Gamle cykler

Gamle cykler

Vi tager tit på ture rundt omkring i Aarhus, og hvis vi havde en håndfuld gamle cykler klar til låns, ville det gøre det meget nemmere. Vi ville også kunne låne cyklerne ud over længere perioder. Har du en brugt cykel, du ikke bruger, så tager vi meget gerne imod.

Fundamentet bakkes op af

Støt os

Vi har flere forskellige måder, du kan hjælpe os på.

Åbningstider

Mandag: 09.30-20.00

Tirsdag: 09.30-15.00

Onsdag: 09.30-20.00

Torsdag: 09.30-15.00

Fredag: 09.30-14.00

Weekend: Lukket

Kontakt

Søren Frichs Vej 42P

8230, Åbyhøj

71 92 57 72

info@fundamentet.org

Er du ny? Så læs mere her.

Persondatapolitik