VIL DU VÆRE FRIVILLIG HOS FUNDAMENTET OG VÆRE MED TIL AT ÆNDRE LIV?  

Fundamentet har altid brug for flere der vil være med til at hjælpe mennesker. Har du lyst til være frivillig indenfor nogle af disse områder, så se kasserne herunder, hvor du kan få mere information. Vi kan altid bruge:

– Terapeuter –
– Kropslige behandlere –
– Studiementorer & Lektiehjælpere –
– Frivillige til Cafe Fundamentet –
– Kreative formidlere forløb med tegning, tekster, m.m.-

VIL DU VÆRE FRIVILLIG HOS FUNDAMENTET & ÆNDRE LIV?

Fundamentet har altid brug for flere der vil være med til at hjælpe mennesker. Har du lyst til være frivillig indenfor nogle af disse områder, så se kasserne herunder, hvor du kan få mere information. Vi kan altid bruge:

– Terapeuter
– Kropslige behandlere
– Studiementorer & Lektiehjælpere
– Frivillige til Cafe Fundamentet
- Kreative formidlere forløb med tegning, tekster, m.m.

Klik på titlerne i kasserne for at komme videre til vores frivilligside og læse om opgavens indhold. 
Ellers kan siden besøges på frivillig.fundamentet.org

FRIVILLIG VED FUNDAMENTET?

Vil du være frivillig ved Fundamentet? Det er vi glade for, og det har en stor betydning for de mennesker som bruger vores hus. Kontakt vores frivilligkoordinator for en opstartssamtale!

Vi er omkring 80 aktive frivillige året rundt. Det er virkelig mange gode mennesker, der hjælper med det, de kan, så andre kan få det bedre. Uden alle jer, kunne vi slet ikke yde den hjælp, vi gør – så tak for jeres tid, ildhu og store hjerter! Til gengæld har vi et program 6 måneder frem med fælles frivilligarrangementer med sparring, foredrag udefra og hygge! 

DET VI GIVER IGEN

Som frivillig tilbydes du supervision, faglig sparring, gratis events, hyggeligt fællesskab, spændende kontakt med borgerne, ny faglig viden, professionelle omstændigheder og ordentlige rammer. Vi er et levende hus med stor tværfaglighed.

IMG_0984

Asta

Frivilligkoordinator

asta@fundamentet.org 

FUNDAMENTET HAR, OFFICIELT, DANMARKS BEDSTE FRIVILLIGE!

i 2019 vandt én af vores frivillige igennem mange år prisen som Danmarks mest fantastiske frivillige – og det var velfortjent! Her er noget tekst fra www.frivillig.dk:

“Stine Knak Olesen fra ‘Fundamentet’ i Aarhus blev i aftes kåret som Danmarks mest fantastiske frivillige blandt i alt 10 udvalgte finalister. Begrundelsen lød blandt andet, at Stine fremstår som en rollemodel for frivillighed, og at hun har mod og viljestyrke. 

Stine Knak Olesen har gennem fem år været frivillig fysioterapeut hos ‘Fundamentet’ i Aarhus, hvor hun hjælper og behandler unge mennesker på kanten af samfundet.

– Mange frivillige møder brugere i øjenhøjde, men Stine Knak Olesen formår med sit væsen og sin indlevelse at række ud og både skabe livsmod og fysisk styrke hos de brugere, der møder Stine. Det kræver mod og viljestyrke at være så fysisk tæt på andre mennesker. Stine fremstår som en rollemodel for frivillighed, hvor det er naturligt at bruge sin viden og sig selv til fordel for den sag, som man tror på. Vi håber, at tildelingen af prisen til Stine vil inspirere andre til også at investere tid og ressourcer i lignende formål, forklarede Coops formand Lasse Bolander ved overrækkelsen af prisen.

Stine Knak Olesen blev både overrasket og glad, da hun blev kåret som Danmarks mest fantastiske frivillige.

– Bare det at blive indstillet betyder rigtig meget. Som frivillig får man en masse glæde ud af at hjælpe andre, men man får jo ikke penge for arbejdet, så det betyder meget, at man bliver anerkendt, og at der bliver sat pris på det, man laver, fortæller Stine Knak Olesen.

Foreningen Fundamentet  /  CVR: 35428682  /   Vestre Ringgade 61, 8200 Aarhus N / Reg: 8401 Konto: 0001275405 / MobilePay: 80750