TRE FORSKELLIGE SLAGS STØTTE:

Klik på en af knapperne herunder for at læse mere.

Fundamentet er en uafhængig organisation.  
Vi tror på at mennesker skal komme før systemlogik, omfattende bureakrati og standardskabeloner. Vores ønske er at de mennesker som søger hjælp får den hjælp de har brug for, fremfor den hjælp som en “kasse” kræver. Vi vil gerne bevare vores evne til at handle frit, derfor er det enormt vigtigt vi ikke bliver en såkaldt 2. aktør – forstået på den måde at de mennesker som kommer hos Fundamentet, ikke må være vores indtægt. Betaling pr. borger er simpelthen noget vi ikke ønsker, da mødet med den ung pludselig handler om kroner og ører, cpr-numre, registreringer og fravær.

Vi inddrager erhvervslivets mange gode muligheder for meningsfulde praktikker. Vi inddrager frivillige fagprofessionelle som kan støtte den unge. Herudover bruger vi træning, lektiehjælp, gruppeforløb, aktiviteter, kost og ærlige snakke som vores primære “metode”. Vi har nemlig helt bevidst ikke en fast metode – vi vil hellere møde mennesket overfor os. Vores budget er sparsomt, men til gengæld bruger vi pengene der hvor behovet er, og ikke på tung administration. 

Henrik Lind om hvorfor han støtter fundamentet?

Lind Foundation udarbejder hvert år en såkaldt SROI-rapport for Fundamentet. Her evalueres og kvantificeres Fundamentets indsatser med henblik på at vise den værdi, som er skabt for målgruppen og samfundet set i et monetært perspektiv. I 2021 blev der således for hver DKK 1 skabt værdi for DKK 4,3. Konkret betyder det, at der er et totalt input på DKK 3,6m og et total værdiskabelse på DKK 15,4m. Fundamentet gør således en markant og målbar forskel.

MED STØTTE FRA BLANDT ANDET:

Fundamentet samarbejder med Odendo

Vi har indledt et samarbejde med Odendo der giver dig mulighed for at gøre en fantastisk handel der støtter Fundamentet.
Odendo har et stort udvalg af daglige bolig-, design- og oplevelsesauktioner hvor du kan støtte os med 5% af salgsprisen.

Du kan nu også støtte Fundamentet på platformens nye bolig- & design shop, hvor man ligeledes kan støtte med 5% af den samlede salgspris.
Du kan købe puder, plaider, lanterner og meget mere, direkte på vores shop hos Odendo.

ODENDO

Her gør du fantastiske handler og støtter samtidig gode formål. Siden starten i 2013 har Odendo, og platformens brugere, indsamlet mere end +33 millioner kroner til gode formål.
Odendo samarbejder med ansvarsfulde brands der deler platformens DNA, om at støtte gode formål. Platformen har mere end 180.000 brugere og hundredvis af daglige handler der støtter gode formål. Livsstil shoppen, Tjarry, er også en del af Odendo.

Foreningen Fundamentet  /  CVR: 35428682  /   Vestre Ringgade 61, 8200 Aarhus N / Reg: 8401 Konto: 0001275405 / MobilePay: 80750