HVAD ER FUNDAMENTET?

Hos Fundamentet hjælper vi sårbare og udsatte mennesker, hovedsageligt unge, med at opnå og skabe positive forandringer i deres liv. Livet kan være svært, hvis man står med mange komplekse problemstillinger på én gang, så vi hjælper med så meget som muligt under samme tag – altid uden betaling, og gerne i samarbejde med andre instanser og projekter. Vi vil være det grundlag, som ressourcestærke mennesker normalt har fra familie og netværk, men som mange sårbare og udsatte mennesker ikke har haft adgang til i livet. Vi er en uafhængig forening, så vi tilbyder hjælp uden henvisninger og andre krav. Hos Fundamentet kan du få gratis behandlinger, rådgivning, fællesskab og alment menneskeligt nærvær. Vi ved, at vi møder hele mennesker med hele liv. Derfor har vi øje for de udfordringer, den enkelte står med, og vi hjælper med det, der fylder mest først. Desværre har vi ikke uanede pladser hos os, så der kan være noget ventetid, selvom vi forsøger at undgå det.

Opstart hos Fundamentet

Der er flere måder at starte op hos Fundamentet. Du behøver ikke en henvisning og du behøver heller ikke kontakte en sagsbehandler for at starte op hos os. Du kan også starte på mange forskellige måder.
For nogen handler det at "starte op" i bund og grund om en ugentligt tid hos en frivillig terapeut eller kropslig behandler. For andre er der tale om langt større forløb med en kombination af vejledning, støtte, aktivitetsdeltagelse, praktiksøgning og meget mere. Du kan også komme i kontakt med os igennem sagsbehandler og få en reel henvisning, så dit forløb hos os "gælder". Men der er ikke et krav om at du eksempelvis er på kontanthjælp for at komme hos. For at starte op kan du kontakte Nanna, som der er kontakt til under "Holdet og kontakt". P.S. Her er vores terapihund Ramses.

PRISER

- Kronprinsparrets Sociale Pris 2018
- Plads til Alle Prisen (Suspekt, Grøn Koncert), 2017
- Lars Erik Andersens Hæderpris 2017
- De Blå Stjerners Pris 2016
- Trine Bryld Prisen, Nomineret 2015
- Aarhus Takker Prisen, Nomineret 2015

MED STØTTE FRA BL.A.

- Kronprinsparret
Lind Invest
- Casablanca Familien
- Smukfonden
- Den A.P. Møllerske Støttefond
- Trygfonden - DMT
- Aarhus Kommune
- Oak Foundation
- Olav De Linde
- Bikubenfonden
- Socialstyrelsen, m.fl.

ARTIKLER

Om dengang vi fik en pris fra kronprinsparret, læs HER. 

En ældre artikel om Fundamentets indsats og en ung der fortæller. Læs HER. 

Om dengang vi fik Plads til alle prisen. Læs HER.

Om Henrik Linds store støtte til Fundamentet. Læs HER.

Vedtægter

Læs HER

Årsrapporter

Foreningen Fundamentet  /  CVR: 35428682  /   Vestre Ringgade 61, 8200 Aarhus N / Reg: 8401 Konto: 0001275405 / MobilePay: 80750