Os, du møder til dagligt

Steffen Rasmussen

Steffen Rasmussen

Daglig leder

Steffen Rasmussen er Fundamentets stifter og efter en årrække væk i forbindelse med andre projektet er Steffen nu ansat som daglig leder indtil sommeren 2022. 

steffen@fundamentet.org

26 19 52 78 

 

Anna W.  Thorning

Anna W. Thorning

Frivilligkoordinator

Anna er frivilligkoordinator for alle vores frivillige behandlere i Behandlingsrummet. Derudover sidder hun i Udsatterådet i Aarhus på vegne af Fundamentet.

anna@fundamentet.org

60 47 92 44

Vibeke Thorup Bertelselsen

Vibeke Thorup Bertelselsen

Projektleder HF-Fundamentet

vibeke@fundamentet.org  

20 49 03 14

 

 

René G. Pedersen

René G. Pedersen

Driftskoordinator

René er uddannet antropolog og hjælper med driften. Han sidder bl.a. med projektudvikling, fundraising, bogføring, indkøb og meget mere.

rene@fundamentet.org

22 44 26 81

Tim Alvin Boström

Tim Alvin Boström

Relationsmedarbejder

Tim er en af husets pædagoger. Ved siden af Fundamentet er han forsanger i bandet The Boy That Got Away.

tim@fundamentet.org

93 40 26 63

Mette Højbjerre Thomsen

Mette Højbjerre Thomsen

Projektansat HF-Fundamentet

Mette er projektansat på HF-Fundamentet. Mette er uddannet familie- og psykoterapeut, lærer, yoga- og mindfullnessinstruktor.

mette@fundamentet.org

93 10 19 61

Holger Knudsen Forman

Holger Knudsen Forman

HF Fundamentet

 

holger@fundamentet.org

Jeanne De Lasson Reinhardt

Jeanne De Lasson Reinhardt

Relationsmedarbejder

Jeanne er uddannet pædagog og arbejder som relationsmedarbejder på Fundamentet. 

jeanne@fundamentet.org

Rikke Melin

Rikke Melin

Socialrådgiver, Praktik.

Rikke er uddannet socialrådgiver og er en del af Borgerhjælpen, hvor hun rådgiver husets brugere.

rikke@fundamentet.org

61 40 48 51

 

Mia Taylor

Mia Taylor

Pædagogstuderende

Mia er i studiepraktik på Fundamentet frem til december 2021.

Christian Skyum

Christian Skyum

Træning

Christian er husets fitnessinstruktør. Han står for alle de aktiviteter, der har med sport, motion og sundhed at gøre.

christian@fundamentet.org

Det, vi tror på

De mennesker, der har allermest brug for hjælp, er også dem, der kan have sværest ved at finde og få den rigtige hjælp. Måske kæmper de med flere komplekse problemstillinger på én gang, der gør, at de for en stund er faldet ud af eget livsspor.

Derfor eksisterer Fundamentet.

Vi vil være det grundlag, som ressourcestærke mennesker normalt har fra familie og netværk, men som mange sårbare og udsatte mennesker ikke har haft adgang til i livet. Vi er nogen at ringe til. Vi er det stabile netværk, der genskaber en positiv tilknytning til samfundet. Vi går vejen med dem, der ikke ved, hvor eller hvordan de ellers skal få hjælp, og vi tager sammen de skridt, der ét ad gangen fører mod et bedre liv.

Vi vil være det sted, hvor mennesker i sårbare og udsatte livssituationer kan føle sig hjemme og trygge. Den bæreflade, man kan lande på. Derfor møder vi alle med nærvær og oprigtighed, når de træder ind ad døren og bliver en del af vores fælles hjem. Vi er et socialt fællesskab, hvor mennesker møder mennesker i øjenhøjde og med den respekt, vi alle fortjener, uanset hvor og hvem vi er i livet.

Vi ved, at vi dagligt møder hele mennesker med hele liv. Vi har øje for de udfordringer, den enkelte står med, og vi hjælper med det, der fylder mest først. Vi ved også, at uro i nuet og frygt for fremtiden kan gøre selv små skridt store og tunge. Det kan gøre det at kunne leve en hverdag svært. Derfor hjælper vi med det helt basale, når det er det, der er svært, og vi gør alt for at skabe ro og overblik, når livet føles kaotisk.

Vi siger, at hos Fundamentet forskelbehandler vi, fordi der er forskel på mennesker. Der er forskel på problemer, og der er forskel på løsninger. Derfor skræddersyer vi den hjælp, vi tilbyder, og vi har ingen skabeloner for, hvad vi tror, virker.

Vi ved, at når du har overskud, så ved du også, hvad du gerne vil. Det er dit liv på dine præmisser. Det lytter vi til, og det hjælper vi med. Det betyder også, at vi ikke kun er der, når livet er svært. Vi er der også, når livet er godt. Vi ser dit potentiale, dine drømme og din drivkraft, og vi er et læringsrum, hvor du får tid og ro til at undersøge dine muligheder. Hvor du får tid til at tænke.

Vi sætter derfor ikke tid på dine mål, og vi stiller ikke faste krav. Vi står sammen med dig, og det er dit liv og dine tanker, vi har fokus på. Det er okay at træde et par skridt tilbage for at undersøge andre veje. Det er okay at begå fejl. Vi er der stadig. Vi er en dør, der ikke lukkes. Vi tror på dig!

En privat forening

Fundamentet er en uafhængig forening med egen bestyrelse. Derfor bestemmer vi selv, hvad vi vil og hvordan vi gør det. Det kræver derfor ingen henvisning at få hjælp hos os, og vi stiller ikke meget specifikke krav til, hvem der kan få hjælp. Vores hjælp er altid gratis. Vi samarbejder med Aarhus Kommune og forskellige andre aktører om at styrke den sociale indsats i Aarhus og omegn.

Det, vi vil

Vi vil nytænke den sociale indsats, så sårbare og udsatte mennesker i Danmark kan få den bedst mulige hjælp. Det, vi gør, gør vi fordi, vi tror på, det er det, der virker. Vi prøver nye ting af, vi lytter til dem, vi hjælper og vi har et ønske om hele tiden at blive bedre. Vi vil vidensdele og inspirere andre organisationer, så vi sammen hjælper flest muligt bedst muligt. Vi vil gøre det, vi siger, vi gør.

Fundamentets frivillige

Der kommer også omkring 80 frivillige i huset. De står for en stor del af den hjælp, vi tilbyder hernede. De hjælper blandt andet med behandlinger, støtte og rådgivning, og mange af dem deltager også i det sociale.

Fundamentets bestyrelse

Fra venstre: daglig leder Jan Houborg, Johanne Dirdal, Sofie Koch, bestyrelsesformand Arne Vesterdal, medarbejderrepræsentant Anna Thorning, Mette Rønnau, frivillig repræsentant Karlo Mørch og Steffen Høgh.

Støt os

Vi har flere forskellige måder, du kan hjælpe os på.

Åbningstider

Mandag: 09.00-20.00

Tirsdag: 09.00-15.30

Onsdag: 09.00-20.00

Torsdag: 09.00-15.30

Fredag: 09.00-14.00

Weekend: Lukket

Kontakt

Søren Frichs Vej 42P

8230, Åbyhøj

info@fundamentet.org

Er du ny? Så læs mere her.

Persondatapolitik